Eva

Carla is een bevlogen trainster, met zeer gedegen inhoudelijke kennis, maar ook voortdurend oog voor de dynamiek van de groep. Ze hanteert afwisselende werkvormen, houdt deelnemers betrokken en alert en zet deelnemers steeds in hun kracht. Als je met Carla werkt, dan is er steeds een actieve sfeer, met ruimte voor humor. Deelnemers voelen zich op hun gemak gesteld en serieus genomen: een optimaal leerklimaat. Met Carla heb ik de afgelopen periode als trainingsacteur meerdere malen mogen werken en ik heb het als inspirerend, uitdagend en ontzettend plezierig ervaren! Een toptrainster, wat mij betreft.

Mark

Deze zomer heb ik een persoonlijk coaching traject bij Carla gevold. 5 fijne sessies met 1-op-1 gesprekken. Vanaf het begin begreep zij mij meteen goed en wist waar ik aan moest gaan werken. Ze heeft mij snel in de juiste richting weten te krijgen en kwam met concrete opdrachten en oefeningen waar ik direct mee aan de slag kon. Carla is een fijne coach waar je snel bij thuis voelt. Gericht op het oplossen van de hindernissen en evt. problemen in je leven. Dit doet ze op een zeer zorgvuldige en open manier. Zonder vooroordelen, empathisch en met een gevoel voor waar de kern van het probleem kan zitten. Ik kan Carla aan iedereen aanbevelen die zelf in een persoonlijk proces zit.  Carla geeft je inzicht, maakt het helder en geeft je de tools om er ook zelf verder mee aan de slag te gaan.

Danielle, ING Bank

In het begin van de Corona tijd kregen ook wij de opdracht om vanuit huis te werken. Al gauw kwam het idee naar voren om te kijken naar iets wat zou kunnen helpen met het omgaan van deze zeer unieke maar ook best stressvolle situatie. In het verleden heb ik zelf een mindfulness training gevolgd bij Carla en heb nog elke dag profijt van haar lessen. Het was voor mij dan ook zeer logisch om contact met haar op te nemen of zij voor ons team een aantal weken online trainingen zou willen geven. Omdat ons team heel internationaal is, moest dit wel in het Engels. De trainingen waren zeer afwisselend. Wij zijn blij dat Carla ons in deze rare tijd tools heeft gegeven om de situatie te accepteren en te laten zijn maar ook om oefeningen mee te geven om te kunnen gaan met een stressvolle situatie.

Eva

Ik heb net de vijfweekse mindfulness cursus afgerond bij Carla. Het was een hele fijne periode om structureel meer aandacht te geven aan bewust leven. We waren met een kleine groep van 4 vrouwen en er was gelijk een mooi gevoel van harmonie in de groep. Fijn om zo verder te groeien en te leren hoe je nog bewuster en gezonder kunt leven. Ik heb er heel veel van geleerd over compassie voor jezelf en anderen, maar ook over hoe ik zelf de rust kan vinden in bijvoorbeeld meditatie. Carla is een hele nuchtere maar lieve begeleider in dit alles en is de eerste om een gekke situatie weg te lachten. Dat maakt het vijf avonden waar ik iedere keer weer naar uitkeek. Echt een aanrader als je op zoek bent naar meer rust en bewustwording in je leven!

Chantal

Afgelopen maanden hard aan de slag gegaan in een coachtraject met Carla. Ik heb haar ervaren als een open, oprechte, slimme en een heerlijk down to Earth persoon. Ze komt snel tot de kern, erg prettig. We hebben een steeds terugkerend probleem aangepakt. Carla heeft mij het totale plaatje en de verbindingen laten zien. Ik wist dat ik met bepaalde zaken worstelde maar had geen idee dat andere factoren hierbij ook een rol speelde. AHA, WAT FIJN! Ook de praktische oefeningen zijn heel prettig. Kort en simpel en dus makkelijk toepasbaar. Bedankt Carla, je hebt mij veel inzichten en rust gegeven! Voelt als een enorme opluchting!

Marieke, EN Vastgoed

Wij hebben binnen EN Vastgoed een aantal workshops mogen ontvangen van Carla. Dit is erg enthousiast ontvangen door de collega’s. Door makkelijk toepasbare oefeningen is mindfulness voor iedereen haalbaar. Carla is een prettige vertelster die gemakkelijk de juiste sfeer weet te brengen binnen een groep.

Evelien

Investeren in jezelf is altijd een goed idee. Met de coaching bij Carla ging dat vanzelf, met gesprekken, meditaties, inzichten ben ik weer een stapje dichter bij mezelf. Carla is lief, direct, kan goed luisteren en filteren, mooi, en eerlijk. Het vervolg is een weekend. En waarom doen? Gewoon voor jezelf!

Paula

Ik vond het weekend heel waardevol, veel over mezelf geleerd. Ik ben dankbaar voor de fijne mensen die ook alles met je wilde delen. Het heeft me opgeleverd: rust in hoofd en lijf en heb goed nagedacht over verschillende periodes in mijn leven, erg waardevol. De locatie lag in een rustige omgeving en was in het bezit van een warm interieur. Het eten was fantastisch eten en de kamer van alle gemakken voorzien.

Sandra

Een warm, bijzonder, leerzaam weekend het Set your mind seminar. Een weekend om lekker bij jezelf te zijn. Even terug trekken uit de “drukke” wereld. Over de locatie: Er heerste rust, de omgeving en het interieur straalde ook rust uit. Heerlijke locatie dus. Tja vond eigenlijk alles een hoogtepunt. Heb erg genoten en weer veel geleerd over mijzelf en hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan en uiteraard vond ik het ijsbad echt top.

Danielle

Het seminar was een bijzondere, enerverende en waardevolle ervaring. Goede balans tussen ontspanning en inspanning en leerzaam. Grenzen verleggen en uit je comfortzone stappen om zo persoonlijk te groeien. Rust, inzichten en nieuwe ontmoetingen met lieve dames wat ook weer energie geeft. Goed handvatten om je gedachten om te buigen naar positievere gedachten en de kennis dat het maar net is hoe je een situatie bekijkt bepaalt hoe je deze ervaart.

Tineke

Het retreat heeft mij rust en zelfvertrouwen opgeleverd. Ik weet nu dat ik zelf belangrijk ben en ook goed voor mezelf moet zorgen. Dit weekend voor jezelf zou iedere vrouw moeten doen. Het is heel goed voor je, ik vond het geweldig. Ik heb veel geleerd over mindset.

Annemarie

De training mindfulness is praktisch en daardoor gelijk toe te passen. De training heeft mij inzicht en oefeningen opgeleverd die me helpen om bewuster te worden en meer ontspannen te zijn. Heel zinvol! Carla is een prettige trainster en coach, zowel in de omgang als in haar vak. Een absolute aanrader!

Shanna

Wat is Carla een mooi en oprecht mens. Ik heb de 5-weekse Mindfulness cursus met haar mogen beleven. Veel over mezelf geleerd maar ook veel praktische tips gekregen om “bewuster” te leven maar ook om te mediteren en minder te piekeren. Ik ben erg blij dat Carla op mijn pad is gekomen en ik zou dit zeker mensen in mijn omgeving aanraden.

Saskia, Antenna

Carla geeft op een zeer natuurlijk en prettige wijze haar training Mindfulness. Zij heeft een rustgevende stem en doet uiteenlopende oefeningen met haar cursisten waar een ieder uit kan pikken wat voor hem/haar toepasbaar is in het dagelijks leven. Leuk om te leren!

Mirjam

Gisteravond de 5-weekse cursus bij Carla afgerond. Ik ben de afgelopen weken heerlijk tot rust gekomen tijdens de verschillende oefenlingen en heb veel geleerd over de theorie achter mindfullness. Daarnaast heb ik nu verschillende handvatten om in het dagelijkse leven toe te blijven passen. Carla bedankt en ik kom zeker nog een keer naar een meditatieavond en/of stiltedag.

Debbie

Ik heb de 4 weekse mindfulness cursus gevolgd. Leer jezelf aan bewuster te zijn van je omgeving, je geluk, je kansen en je mogelijkheden. Deze cursus was een fijne ervaring en in mijn dagelijks leven heb ik hier heel veel profijt van. Lieve Carla, bedankt voor je wijsheid en gastvrijheid. Ik kom zeker nog eens bij je mediteren!

Mariska

Net een 6 weekse mindfulness cursus afgerond van Carla bij Fitness Aalsmeer. Ik was vooral heel nieuwsgierig naar Mindfulness en weet nu dat het me zeker iets biedt om bewuster in het leven te staan en heeft mijn inzicht in lichamelijk en geestelijk functioneren vergroot. Je hoeft echt niet persé iets te mankeren om hier baat bij te hebben. Voorkomen is beter dan genezen dus echt een aanrader voor iedereen!

Bianca

Ik heb de 4 weekse individuele Mindfulness cursus gevolgd bij set your mind. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn gedrag en denkwijze. Door het volgen van de cursus heb ik veel meer rust gekregen in het dagelijks leven. De cursus is goed en begrijpelijk opgebouwd. Daarnaast vond ik de begeleiding van Carla heel fijn.

Ninja

Niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven, als je eigen gedachten!’ De cursus heeft mij veel rust gegeven. Het maakt je bewust van jezelf, van je lichaam, gedrag, gedachten, gevoelens en omgeving. Namaste

Georgette

Mindfulness training gehad van Carla. De perfecte aanvulling op de Fit(-z) challenge. Gedurende 8 groepsbijeenkomsten praktische middelen gekregen om bewuster en meer balanced in het leven te staan. De theorie werd op een heldere en gestructureerde manier verteld. De directe toepasbaarheid ontstond door directe oefening tijdens de bijeenkomst. Een aanrader!

Annelies

Net de 8 lessen mindfulness van Carla afgerond bij Fitz Fighting Gym in Aalsmeer als aanvulling op de Fitness/krachtraining Challenge. Fijn om via deze weg weer bewust te worden, dat stressvrij leven een keus is. Met behulp van de oefeningen – die Carla je op heldere wijze uitlegt – kom je steeds weer een stapje dichter bij het rustpuntje in jezelf. De technieken zijn goed toe te passen in je dagelijks leven. Er wordt ook gewerkt aan lichaamsbewustzijn via o.a. de body-scan en ademhalings oefeningen. Hiermee kun je mooie bruggetjes bouwen naar de work-outs in de gym.

Malou

Carla is een hele fijne mindfulness trainer/coach waar je veel van kan leren! Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en heeft bij elke sessie oefeningen waar je veel aan hebt als je een stukje bewuster wil leven. Elke keer als ik bij Carla was geweest had ik meer geleerd over mindfulness leven en ik pas het nog steeds dagelijks toe. Een cursus waar je dus je hele leven plezier aan hebt. Wat ook fijn is, alle oefeningen staan in de mail dus je kan het op elk moment teruglezen:)! Als ik naar mezelf kijk voordat ik begon aan de mindfulness cursus, een ander persoon was ik. Veel bewuster leven, liever voor mezelf zijn en hoe gehaast en piekerend ik door het leven ging en soms nog steeds maar nu besef ik het en voordat ik met de cursus begon had ik dat echt niet door. Ik kan mij ook meer openstellen naar mensen en twijfel minder aan me eigen beslissingen, keuzes en gevoel

Claudia

De afgelopen periode een paar goede gesprekken gehad met Carla! Ik dacht dat ik mijzelf na heel wat therapieën wel kende, echter kwamen er toch weer nieuwe punten omhoog waar ik aan kon werken. Voor mij was het vooral belangrijk om een gezonde mix te vinden tussen “moeder/vrouw/vriendin/mijzelf zijn”. Zodat ik weer in een fijne flow terecht kwam na mijn zwangerschap. Na een paar mooie gesprekken met Carla kreeg ik weer inzicht over wat moet en wat mag en welke effecten mijn gedachten hebben op mijn gedrag/humeur. En nog belangrijker hoe je deze gedachten kan ombuigen naar het positieve. Ik kan Carla iedereen aanbevelen! Ze neemt de tijd, kan goed luisteren en bereid ook de gesprekken goed voor, zodat je niet het gevoel hebt dat je weer bij nul moet beginnen. Maar dat je juist verder gaat vanwaar je geëindigd was de sessie ervoor. Tijdens de gesprekken hing er een fijne sfeer en voelde ik mij goed op mijn gemak.

Richard

Carla is een aangename nuchtere vrouw die je laat zien hoe je mindfulness toe kunt passen in het dagelijks leven. Ze leert je met zeer heldere voorbeelden hoe het brein werkt en stelt vragen die ervoor zorgen dat je bewust wordt van je eigen patronen. Vervolgens leert ze je hoe je die patronen herkent (bewustwording) en daar (als je dat wilt) verandering in aan kunt brengen. Ik heb 4 sessies gedaan die mij enorm veel inzicht hebben gegeven in mijn denkpatronen. Carla is op geen enkel moment veroordelend en leert je juist wat liever te zijn voor jezelf. Daarnaast heeft ze me laten zien dat op deze manier met jezelf bezig zijn zeker niet zweverig hoeft te zijn. Ze weet de oefeningen voor je te vinden die passen bij jouw levensstijl. Ik ben erg dankbaar voor wat ik heb geleerd en raad het iedereen aan om eens een intakegesprek in te plannen. Het heeft mij in ieder geval erg veel rust in mijn hoofd opgeleverd! Carla, nogmaals bedankt!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

OM JE AANMELDING TE BEVESTIGEN ONTVANG JE EERST EEN BEVESTIGINGSMAIL. NA DEZE BEVESTIGING ONTVANG JE EEN WELKOMST­MAIL MET DAARIN EEN LINK NAAR HET GRATIS E-BOOK.

CONTACTFORMULIER