Charissa

Super trainer en motivator! Dankzij Carla heb ik onwijs veel tools gekregen die mij echt verder helpen. Ze wist precies wat ik nodig had en heeft mij geleerd om dicht bij mijzelf te blijven en toch te bereiken wat ik wil. Ik ben nog steeds elke dag dankbaar dat ik haar tegen ben gekomen!

Frank, Giezeman Gordijnenservice

Carla heeft inmiddels meerdere incompany trainingen bij ons gegeven, naar volle tevredenheid! Carla stemt haar training af op praktijksituaties binnen het bedrijf, op de dynamiek binnen de groep én op de individuele deelnemer. Dat heeft bij ons gezorgd voor leuke interactieve maar bovenal leerzame trainingen!

May-Anne

Ik heb de training Persoonlijke Effectiviteit gevolgd bij Carla en was erg te spreken over haar als trainer! Carla creëerde een open en prettige sfeer waarin ik me veilig voelde om actief mee te doen en me open te stellen. Daarnaast stond Carla erg open voor vragen en leek ze zelf zichtbaar plezier te beleven in de training. Dat maakte het ook voor ons als deelnemers extra leuk. Tot slot was de training een mooie mix tussen nieuwe dingen leren en zelf actief ermee aan de slag: dat maakte dat de twee trainingsdagen voorbij vlogen.

Eva

Carla is een bevlogen trainster, met zeer gedegen inhoudelijke kennis, maar ook voortdurend oog voor de dynamiek van de groep. Ze hanteert afwisselende werkvormen, houdt deelnemers betrokken en alert en zet deelnemers steeds in hun kracht. Als je met Carla werkt, dan is er steeds een actieve sfeer, met ruimte voor humor. Deelnemers voelen zich op hun gemak gesteld en serieus genomen: een optimaal leerklimaat. Met Carla heb ik de afgelopen periode als trainingsacteur meerdere malen mogen werken en ik heb het als inspirerend, uitdagend en ontzettend plezierig ervaren! Een toptrainster, wat mij betreft.

Danielle, ING Bank

In het begin van de Corona tijd kregen ook wij de opdracht om vanuit huis te werken. Al gauw kwam het idee naar voren om te kijken naar iets wat zou kunnen helpen met het omgaan van deze zeer unieke maar ook best stressvolle situatie. In het verleden heb ik zelf een mindfulness training gevolgd bij Carla en heb nog elke dag profijt van haar lessen. Het was voor mij dan ook zeer logisch om contact met haar op te nemen of zij voor ons team een aantal weken online trainingen zou willen geven. Omdat ons team heel internationaal is, moest dit wel in het Engels. De trainingen waren zeer afwisselend. Wij zijn blij dat Carla ons in deze rare tijd tools heeft gegeven om de situatie te accepteren en te laten zijn maar ook om oefeningen mee te geven om te kunnen gaan met een stressvolle situatie.

Saskia, Antenna

Carla geeft op een zeer natuurlijk en prettige wijze haar training Mindfulness. Zij heeft een rustgevende stem en doet uiteenlopende oefeningen met haar cursisten waar een ieder uit kan pikken wat voor hem/haar toepasbaar is in het dagelijks leven. Leuk om te leren!

Audrey

Het is er fijn en waardevol om een training te volgen bij Carla! Ze is erg enthousiast, weet heel goed waar ze het over heeft en creëert een veilige sfeer. Dat alles zorgt ervoor dat je optimaal kan leren van Carla, je medestudenten en jezelf. Tijdens de cursus heb ik een aantal aha-momenten gehad en ik weet dat ik hier ook in de toekomst nog veel aan ga hebben.

Myrthe

Carla vertelt de leerstof op een duidelijke en enthousiaste manier, waardoor je van 10-17u geboeid aan het luisteren en leren bent. Ook zijn de trainingen erg interactief, ze laat je zelf meedenken, maar geeft ook goede tips & tricks. Ze geeft veel voorbeelden uit de praktijk waardoor het heel herkenbaar wordt. Ik ging aan het einde van de dag met volle energie weer naar huis.

Suzanne, Allied Motion

Carla heeft de training praktisch leidinggevende verzorgt aan leidinggevenden op de productie vloer. Carla is toegankelijk, hands-in en heeft verstand van zaken. Toen bleek dat de training nog niet volledig op maat was, was ze zo flexibel om de vervolg dagen anders in te richten. We zullen Carla zeker inschakelen voor toekomstige trainingen.

Paula

Ik vond het weekend heel waardevol, veel over mezelf geleerd. Ik ben dankbaar voor de fijne mensen die ook alles met je wilde delen. Het heeft me opgeleverd: rust in hoofd en lijf en heb goed nagedacht over verschillende periodes in mijn leven, erg waardevol. De locatie lag in een rustige omgeving en was in het bezit van een warm interieur. Het eten was fantastisch eten en de kamer van alle gemakken voorzien.

Marieke, EN Vastgoed

Wij hebben binnen EN Vastgoed een aantal workshops mogen ontvangen van Carla. Dit is erg enthousiast ontvangen door de collega’s. Door makkelijk toepasbare oefeningen is mindfulness voor iedereen haalbaar. Carla is een prettige vertelster die gemakkelijk de juiste sfeer weet te brengen binnen een groep.

Danielle

Het seminar was een bijzondere, enerverende en waardevolle ervaring. Goede balans tussen ontspanning en inspanning en leerzaam. Grenzen verleggen en uit je comfortzone stappen om zo persoonlijk te groeien. Rust, inzichten en nieuwe ontmoetingen met lieve dames wat ook weer energie geeft. Goed handvatten om je gedachten om te buigen naar positievere gedachten en de kennis dat het maar net is hoe je een situatie bekijkt bepaalt hoe je deze ervaart.

Rianne

Afgelopen maand heb ik de twee daagse training Persoonlijke Effectiviteit bij Carla mogen volgen. Een hele leerzame trianing, maar vooral ook heel persoonlijk en gevoelig. Carla zorgde voor een veilig omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelde en open durfde te stellen, waardoor wij de theorie in de praktijk konden brengen. Gedurende de training hield zij goed in de gaten houden of de omgeving voor iedereen nog steeds als “veilig” aanvoelde. Dit was een hele prettig ervaring. Daarnaast wist Carla goed hoe zij haar kennis moest over brengen aan de verschillende training deelnemers. Indien een opdracht of oefening niet duidelijk voor iemand was probeerde zij dit op andere manieren uit te leggen. Tevens was er de mogelijkheid om met Carla te sparren over tips & tricks die bij jou als persoon passen. De ene tip werkt bij de een wel en bij de ander niet. Er werd samen gekeken naar de beste oplossing. Kortom, ik kan iedereen aan raden om bij Carla een training te volgen!

Annemarie

De training mindfulness is praktisch en daardoor gelijk toe te passen. De training heeft mij inzicht en oefeningen opgeleverd die me helpen om bewuster te worden en meer ontspannen te zijn. Heel zinvol! Carla is een prettige trainster en coach, zowel in de omgang als in haar vak. Een absolute aanrader!

Shanna

Wat is Carla een mooi en oprecht mens. Ik heb de 5-weekse Mindfulness cursus met haar mogen beleven. Veel over mezelf geleerd maar ook veel praktische tips gekregen om “bewuster” te leven maar ook om te mediteren en minder te piekeren. Ik ben erg blij dat Carla op mijn pad is gekomen en ik zou dit zeker mensen in mijn omgeving aanraden.

Mirjam

Gisteravond de 5-weekse cursus bij Carla afgerond. Ik ben de afgelopen weken heerlijk tot rust gekomen tijdens de verschillende oefenlingen en heb veel geleerd over de theorie achter mindfullness. Daarnaast heb ik nu verschillende handvatten om in het dagelijkse leven toe te blijven passen. Carla bedankt en ik kom zeker nog een keer naar een meditatieavond en/of stiltedag.

Debbie

Ik heb de 4 weekse mindfulness cursus gevolgd. Leer jezelf aan bewuster te zijn van je omgeving, je geluk, je kansen en je mogelijkheden. Deze cursus was een fijne ervaring en in mijn dagelijks leven heb ik hier heel veel profijt van. Lieve Carla, bedankt voor je wijsheid en gastvrijheid. Ik kom zeker nog eens bij je mediteren!

Mariska

Net een 6 weekse mindfulness cursus afgerond van Carla bij Fitness Aalsmeer. Ik was vooral heel nieuwsgierig naar Mindfulness en weet nu dat het me zeker iets biedt om bewuster in het leven te staan en heeft mijn inzicht in lichamelijk en geestelijk functioneren vergroot. Je hoeft echt niet persé iets te mankeren om hier baat bij te hebben. Voorkomen is beter dan genezen dus echt een aanrader voor iedereen!

Bianca

Ik heb de 4 weekse individuele Mindfulness cursus gevolgd bij set your mind. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn gedrag en denkwijze. Door het volgen van de cursus heb ik veel meer rust gekregen in het dagelijks leven. De cursus is goed en begrijpelijk opgebouwd. Daarnaast vond ik de begeleiding van Carla heel fijn.

Ninja

Niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven, als je eigen gedachten!’ De cursus heeft mij veel rust gegeven. Het maakt je bewust van jezelf, van je lichaam, gedrag, gedachten, gevoelens en omgeving. Namaste

Annelies

Net de 8 lessen mindfulness van Carla afgerond bij Fitz Fighting Gym in Aalsmeer als aanvulling op de Fitness/krachtraining Challenge. Fijn om via deze weg weer bewust te worden, dat stressvrij leven een keus is. Met behulp van de oefeningen – die Carla je op heldere wijze uitlegt – kom je steeds weer een stapje dichter bij het rustpuntje in jezelf. De technieken zijn goed toe te passen in je dagelijks leven. Er wordt ook gewerkt aan lichaamsbewustzijn via o.a. de body-scan en ademhalings oefeningen. Hiermee kun je mooie bruggetjes bouwen naar de work-outs in de gym.

Malou

Carla is een hele fijne mindfulness trainer/coach waar je veel van kan leren! Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en heeft bij elke sessie oefeningen waar je veel aan hebt als je een stukje bewuster wil leven. Elke keer als ik bij Carla was geweest had ik meer geleerd over mindfulness leven en ik pas het nog steeds dagelijks toe. Een cursus waar je dus je hele leven plezier aan hebt. Wat ook fijn is, alle oefeningen staan in de mail dus je kan het op elk moment teruglezen:)! Als ik naar mezelf kijk voordat ik begon aan de mindfulness cursus, een ander persoon was ik. Veel bewuster leven, liever voor mezelf zijn en hoe gehaast en piekerend ik door het leven ging en soms nog steeds maar nu besef ik het en voordat ik met de cursus begon had ik dat echt niet door. Ik kan mij ook meer openstellen naar mensen en twijfel minder aan me eigen beslissingen, keuzes en gevoel

Claudia

De afgelopen periode een paar goede gesprekken gehad met Carla! Ik dacht dat ik mijzelf na heel wat therapieën wel kende, echter kwamen er toch weer nieuwe punten omhoog waar ik aan kon werken. Voor mij was het vooral belangrijk om een gezonde mix te vinden tussen “moeder/vrouw/vriendin/mijzelf zijn”. Zodat ik weer in een fijne flow terecht kwam na mijn zwangerschap. Na een paar mooie gesprekken met Carla kreeg ik weer inzicht over wat moet en wat mag en welke effecten mijn gedachten hebben op mijn gedrag/humeur. En nog belangrijker hoe je deze gedachten kan ombuigen naar het positieve. Ik kan Carla iedereen aanbevelen! Ze neemt de tijd, kan goed luisteren en bereid ook de gesprekken goed voor, zodat je niet het gevoel hebt dat je weer bij nul moet beginnen. Maar dat je juist verder gaat vanwaar je geëindigd was de sessie ervoor. Tijdens de gesprekken hing er een fijne sfeer en voelde ik mij goed op mijn gemak.

Richard

Carla is een aangename nuchtere vrouw die je laat zien hoe je mindfulness toe kunt passen in het dagelijks leven. Ze leert je met zeer heldere voorbeelden hoe het brein werkt en stelt vragen die ervoor zorgen dat je bewust wordt van je eigen patronen. Vervolgens leert ze je hoe je die patronen herkent (bewustwording) en daar (als je dat wilt) verandering in aan kunt brengen. Ik heb 4 sessies gedaan die mij enorm veel inzicht hebben gegeven in mijn denkpatronen. Carla is op geen enkel moment veroordelend en leert je juist wat liever te zijn voor jezelf. Daarnaast heeft ze me laten zien dat op deze manier met jezelf bezig zijn zeker niet zweverig hoeft te zijn. Ze weet de oefeningen voor je te vinden die passen bij jouw levensstijl. Ik ben erg dankbaar voor wat ik heb geleerd en raad het iedereen aan om eens een intakegesprek in te plannen. Het heeft mij in ieder geval erg veel rust in mijn hoofd opgeleverd! Carla, nogmaals bedankt!