Doorlopend 5-weekse Mindfulness training

Wil jij meer balans en rust in je leven? Je bewust worden van jouw gedrag? Dan is deze training iets voor jou. Je leert hier concrete oefeningen die je dagelijks kan gaan toepassen om meer rust voor jezelf te creëren. Mindfulness is de rode draad in deze training. Je zal je meer bewust worden van je eigen gedrag en hoe je dit kan veranderen. De duur is 5 weken. Dit houdt in dat je 1 maal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt. Investering in jezelf is € 297,-.  Gun jij jezelf meer rust? De dag wordt bepaald in overleg met de groep. Geef je dan op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl.

31 oktober; Klankschaal sessie met meditaties

Wil jij een middag voor jezelf? Waar je hélemaal niets moet? Waar rust centraal staat? Dat kan. Set your mind organiseert samen met Sandra Mantel een klankschaal sessie. Wat houdt dat nou in?
Het draait helemaal om jou! Je hoeft niet sociaal te zijn, want nadat de stilte is aangekondigd hoef je niet eens meer te praten. Je mag volledig bij jezelf blijven. Het programma is gevuld met meditaties en een klankschaal sessie.
De middagsessie die start om 14.00 uur en wordt rond half 5 afgerond. Jij hoeft nergens aan te denken! Hoe lekker is dat! Thee, water en wat lekkers is inbegrepen. Dit alles voor een kleine investering in jezelf van € 57,-. Deze dag vindt plaats in De Hooizolder in De Kwakel.
Je kan je opgeven door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl