Doorlopend 5-weekse Mindfulness training

Wil jij meer balans en rust in je leven? Je bewust worden van jouw gedrag? Dan is deze training iets voor jou. Je leert hier concrete oefeningen die je dagelijks kan gaan toepassen om meer rust voor jezelf te creëren. Mindfulness is de rode draad in deze training. Je zal je meer bewust worden van je eigen gedrag en hoe je dit kan veranderen. De duur is 5 weken. Dit houdt in dat je 1 maal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt. Investering in jezelf is € 297,-.  Gun jij jezelf meer rust? De dag wordt bepaald in overleg met de groep. Geef je dan op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl.

31 oktober; Klankschaal sessie met meditaties

Wil jij een middag voor jezelf? Waar je hélemaal niets moet? Waar rust centraal staat? Dat kan. Set your mind organiseert samen met Sandra Mantel een klankschaal sessie. Wat houdt dat nou in?
Het draait helemaal om jou! Je hoeft niet sociaal te zijn, want nadat de stilte is aangekondigd hoef je niet eens meer te praten. Je mag volledig bij jezelf blijven. Het programma is gevuld met meditaties en een klankschaal sessie.
De middagsessie die start om 14.00 uur en wordt rond half 5 afgerond. Jij hoeft nergens aan te denken! Hoe lekker is dat! Thee, water en wat lekkers is inbegrepen. Dit alles voor een kleine investering in jezelf van € 57,-. Deze dag vindt plaats in De Hooizolder in De Kwakel.
Je kan je opgeven door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl

 

7 november, IJsbad workshop Advanced

De advanced ijsbad workshop begint om 10.00 uur en zal rond 13.00 uur afgelopen zijn.

Heb jij al eens een ijsbad workshop gedaan? Wil je nog meer te weten komen over de juiste manier van ademen en het bevorderen van een positieve mindset? En deze kennis dan ook nog toepassen in een ijsbad? Dan is deze workshop geschikt voor jou.
Voordelen workshop:
– Bevorderen positieve mindset
– Verdieping ademhalingstechnieken
– Nog een ervaring in het IJsbad
Gun jij het jezelf? Voor de investering van €97,- is deze verdieping een feit. Geef je op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl.

7 november Workshop IJSbad

Kom uit je hoofd en in je lichaam door deze ijsbadworkshop. Door het trainen van focus, ademhaling en respons maak je ongekende krachten los in jezelf. Met een cruciale sleutel: kou. Ervaar nu het ijsbad! Stap uit je comfort zone, leer hoe je in koude kunt zijn op een ontspannen manier en zo je volle potentieel te bereiken. Pas als je het hebt geprobeerd weet je hoe het is! Je zal begeleid worden door Wim Hof instructrice Miranda van der Zalm.

Voordelen workshop Wim Hof Methode:
– Verhoog je energieniveau
– Versterk je immuunsysteem
– Beïnvloed je zenuwstelsel
– Ontgift je lichaam
– Leer om je ademhaling te controleren
– Verander jouw mindset
– Leer een sterke en gecentreerde focus aan.

Starttijd is 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Investering in jezelf is € 107,-. De locatie is De Hooizolder in De Kwakel. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl.