Doorlopend 5-weekse Mindfulness training

Wil jij meer balans en rust in je leven? Je bewust worden van jouw gedrag? Dan is deze training iets voor jou. Je leert hier concrete oefeningen die je dagelijks kan gaan toepassen om meer rust voor jezelf te creëren. Mindfulness is de rode draad in deze training. Je zal je meer bewust worden van je eigen gedrag en hoe je dit kan veranderen. De duur is 5 weken. Dit houdt in dat je 1 maal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt. Investering in jezelf is € 297,-.  Gun jij jezelf meer rust? De dag wordt bepaald in overleg met de groep. Geef je dan op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl.

(re)Treat Yourself 25 en 26 juni

Wil jij een geheel weekend voor jezelf? Waar je tot rust kan komen en ook gezamenlijk kan reflecteren? Thema’s zoals hoe kan ik vaker voor mezelf kiezen, meer eigenwaarde uit mezelf halen zonder anderen daarbij nodig te hebben en hoe kan ik de onrust in deze wereld meer accepteren zullen langskomen dit weekend.
Wat gaan we deze 2 dagen doen:
• Lopen, lachen en luieren
• Reflecteren en onderzoeken
• Yoga en mediteren
• Genieten en lekker eten
Wat kan het je opleveren:
• Innerlijke rust
• Meer vertrouwen en kracht
• Inzichten en bewustwording
• Een opgeruimd gevoel
Dit heerlijke weekend is all inclusive! Je slaapt ook nog in een kamer die helemaal alleen voor jou is en in alle faciliteiten voorziet die je nodig hebt.
De investering in jezelf is € 447,- . Je wordt voorzien van 2 maal lunch en 1 maal ontbijt en 1 maal avondeten. Thee, koffie en sapjes zijn ook inclusief. We starten zaterdag om 09.30 uur en het programma duurt tot ongeveer 16.00 uur zondagmiddag.
Het is mogelijk om vrijdagavond te komen tegen extra betaling. Locatie is www.eigentijdserf.nl in een schitterende rustgevende omgeving.
BRING A FRIEND ACTIE. Neem jij een vriend of vriendin mee? Dan krijgt deze persoon 25% korting.
We hebben plek voor maar 10 deelnemers. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar mirakelwerk@gmail.com of contact@setyourmind.nl
Wij hebben er zin in, liefs Miranda en Carla